Boomstamtafels zijn unieke tafels

Boomstamtafels

Boomstamtafels

Een woning inrichten kan soms moeilijker zijn dan u vooraf zou denken. Tijdens het decoreren van een woning moet u vaak veel keuzes tegelijk maken, waardoor het kan voorkomen dat u bepaalde meubels achteraf toch niet zo mooi vind staan in uw interieur. Daarnaast kan het ook voorkomen dat u na een korte periode al uitgekeken bent op het meubelstuk, omdat u een ‘doorsnee’ product heeft aangeschaft. Om een miskoop te voorkomen is het dus belangrijk dat u vooraf goed bedenkt wat u precies wilt in uw woning. Een tafel bijvoorbeeld, is een groot opvallend object dat duidelijk aanwezig is in de ruimte. Omdat de tafel, naast de bank, meestal één van de grootste objecten in uw woonkamer is, kunt u het beste goed investeren in dit meubelstuk. We raden aan om een tafel uit te zoeken die écht speciaal is, zodat u zeker weet dat u voor een lange tijd gaat genieten van uw aankoop.

Unieke tafels

Een boomstamtafel is een voorbeeld van een tafel die een mooi, opvallend item zal zijn in uw woning. De tafels hebben een robuuste uitstraling, waardoor de tafel zeker de aandacht zal trekken van uw gasten. Deze bijzondere tafels stralen warmte uit en zijn stuk voor stuk uniek te noemen. Geen één tafel is precies hetzelfde, waardoor u meteen kunt voorkomen dat u dezelfde tafel in huis haalt als uw buurvrouw.

Natuurproduct van optimale kwaliteit

De tafels bestaan uit één stuk massief hout. Er zijn dus geen losse onderdelen aan elkaar gelijmd. Omdat het product voorzien is van speciale pennen, wordt er voorkomen dat het robuuste blad kan doorscheuren. Wel is het mogelijk dat het hout wat gaat werken en kunnen er daardoor kleine veranderingen in het hout ontstaan. Dit komt omdat hout een natuurlijk product is. Ondanks het werken van het hout zal de kwaliteit van de tafel optimaal blijven.

Boomstamtafels in diverse uitvoeringen

De boomstamtafels zijn verkrijgbaar op de webshop van de Teak Specialist. Wanneer u deze webshop gaat bezoeken, zult u al snel zien dat de tafels verkrijgbaar zijn in diverse uitvoeringen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een tafel aan te schaffen die volledig uit hout bestaat, maar kunt u ook een variant kiezen die voorzien is van een ijzeren onderstel. Bij deze industriële boomstamtafels kan er gekozen worden uit diverse onderstellen, zoals een kruispoot, trapezium of matrix. De tafels zijn zeer geschikt om binnenshuis te gebruiken en daarnaast is het ook mogelijk om deze eyecatchers buitenshuis te plaatsen. Het is dan wel van belang dat u de tafel eerst laat verzinken.

Bekijk de tafels zelf

Natuurlijk kunt u de afbeeldingen op de webshop bekijken en zo een goed beeld krijgen van deze unieke tafels. Maar, waarschijnlijk wilt u bij zo’n grote aankoop de tafel toch ook graag met eigen ogen bekijken en ‘voelen’. Omdat de Teak Specialist een prachtige showroom in Naarden heeft, bent u altijd van harte welkom om een bezoek te komen brengen.