Afstandsmeter personaliseren: waarom verstandig?

afstandsmeter personaliseren

Als eigenaar van een bouwbedrijf of als aannemer komt u overal in het land. Uw mensen zijn hard aan het werk bij diverse nieuwbouwprojecten. Ook voert u regelmatig ingrijpende verbouwingswerkzaamheden uit. Overal waar u komt, zijn omwonenden en bedrijven die even een kijkje komen nemen. Voor u is dit een uitgelezen moment om uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen. U heeft ongetwijfeld geïnvesteerd in duidelijk zichtbare reclame op uw bedrijfswagens. Wellicht lopen uw medewerkers rond in werkkleding in uw bedrijfskleuren, voorzien van uw eigen bedrijfslogo. Heeft u wel eens aan afstandsmeter personaliseren gedacht? Top-afstandmeter is een bedrijf dat u daar graag bij helpt.

Professionele apparatuur voor het echte vakwerk

Uw medewerkers kunnen hun werkzaamheden alleen uitvoeren als ze de beschikking hebben over gereedschap en apparatuur van topkwaliteit. Ongetwijfeld heeft u een duidelijk beeld van alle benodigdheden en heeft u vanuit uw jarenlange ervaring goed gemotiveerde keuzes gemaakt voor merken en leveranciers. Professionals doen geen concessies aan kwaliteit en precisie. Tegenwoordig zult u ook letten op de duurzaamheid van uw apparatuur en gereedschap. U investeert uw verdiende geld het liefst in apparatuur met een lange levensduur en grote betrouwbaarheid. Ook hoeft niemand u het belang van goede voorbereidingswerkzaamheden niet uit te leggen. Zeker bij nieuwbouw en ingrijpende verbouwingen kan het van belang zijn om tot op de millimeter nauwkeurig te meten. Als u op zoek bent naar duurzame, gebruiksvriendelijke en kwalitatief zeer goede afstandsmeter, kijkt u dan eens in het assortiment van Top-afstandmeter. Wij leveren de beste merken tegen zeer concurrerende prijzen. En als u toch kijkt, waarom zou u dan niet uw afstandsmeter personaliseren?

Een betrouwbare uitstraling met een gepersonaliseerde afstandsmeter

Top-afstandmeter kan u helpen met een nog professionelere uitstraling. Wat dacht u van een afstandsmeter van DeWalt, ADA Cosmo of Stanley, maar dan in uw bedrijfskleuren en voorzien van uw bedrijfsnaam en bedrijfslogo? Wij kunnen het apparaat zelf personaliseren, maar ook bewaardozen en transportkoffertjes voorzien van uw persoonlijke gegevens. Zeker als uw medewerkers bij mensen thuis aan het werk zijn, maakt een afstandsmeter personaliseren niet alleen een betrouwbare, maar ook professionele indruk. Werkt u als aannemer met andere bedrijven aan een groot project, dan kunt u met uw afstandsmeter personaliseren nog van andere voordelen genieten. Misschien zijn er wel professionals van uw concurrent die naar u willen overstappen. Ook voorkomt u met gepersonaliseerde apparatuur en gereedschap dat ze per ongeluk in de inventaris van een ander bedrijf terechtkomen.

Kwaliteit en assortiment bij Top-afstandmeter.nl

Ziet u de vele voordelen van het personaliseren van uw afstandsmeter en andere apparatuur al? Top-afstandmeter kan uw apparatuur personaliseren tegen scherpe prijzen. Wij hanteren echter wel een minimumafname van tien exemplaren. Naast het aanbrengen van bedrijfskleuren en bedrijfslogo’s willen we uiteraard nog meer. U kunt bij ons altijd terecht voor de beste gereedschappen en apparatuur die we in vrijwel alle gevallen snel uit voorraad kunnen leveren. Neemt u eens contact met ons op. Wij rekenen u graag voor wat u met een kleine investering kunt bereiken op het gebied van nog meer naamsbekendheid.