Zakelijk Engels leer je zo

Engels is de taal die iedereen over het algemeen wel aardig spreekt. Zakelijk Engels is daarentegen iets waar veel mensen toch nog niet echt mee te maken hebben gehad terwijl het wel goed van pas kan komen. Dit is een vak apart. In dit artikel lees je alles over waar je zo’n training kunt volgen, maar bijvoorbeeld ook wat er in zo’n training wordt behandeld.

Waarom zakelijk Engels?

Engels is de eerste wereldtaal. Veel communicatie in de zakenwereld gaat daarom ook in het Engels. Er zijn niet alleen ontzettend veel mensen die Engels als eerste taal spreken, maar ook een aanzienlijk deel van de bevolking heeft kennis van Engels als tweede of derde taal. Hierdoor is de kans ook groot dat je bij het uitoefenen van je beroep genoodzaakt bent om de Engelse taal te gebruiken. Wellicht denk je dat je met jouw huidige kennis van de Engelse taal zakelijk ook prima uit de voeten kunt, maar een training ‘Zakelijk Engels’ kan toch een wijze investering zijn om je zakenrelaties zo goed mogelijk te onderhouden.

Effectiever communiceren met zakelijk Engels

In de zakelijke wereld is effectief communiceren in het Engels zeer belangrijk. Een taalbarriĆØre kan soms voor vervelende situaties zorgen, maar met een training zakelijk Engels ben je geheel op de hoogte van van alle richtlijnen en regels waardoor deze situaties gemakkelijk kunnen worden voorkomen. Zo’n training leest je alles over wat je nodig hebt om op professioneel niveau te kunnen communiceren met je zakenrelaties en/of collega’s.

Zakelijk communiceren kun je zowel schriftelijk als woordelijk doen. Het is wel belangrijk om op de hoogte te zijn van de regels en richtlijnen die komen kijken bij de training zakelijk Engels om op een effectieve en efficiƫnte manier te communiceren. Zo ben je er in ieder geval zeker van dat jij niet meer verantwoordelijk bent voor eventuele miscommunicaties.

Na een training zakelijk Engels kun je dit…

Na een training zakelijk Engels kun je gemakkelijker beroepsmatige contacten onderhouden. Je communiceert niet alleen vloeiender, maar je kunt ook gebruikmaken van een uitgebreidere woordenschat. Wanneer je deze training hebt gevolgd weet je precies hoe je zakelijk Engels het best kunt toepassen in woord en geschrift. Met veel zelfvertrouwen benader je gemakkelijk professionals binnen je branche waarin zelfvertrouwen van belang is.

Waar leer je zakelijk Engels?

Ben je benieuwd waar je zo’n training zakelijk Engels kunt volgen? Dit kan eigenlijk in heel Nederland. Je kunt ervoor kiezen om een training een op een te volgen, maar er bestaan ook mogelijkheden om met de afdeling of zelfs het gehele bedrijf een training te volgen.