Zakelijk Frans leren? Dat doe je zo!

Frans is een taal die over het algemeen lang niet zo goed wordt gesproken als Engels en Duits. Laat staan zakelijk Frans. Zakelijk Frans is toch wel een vak apart waarbij je wellicht wat hulp kunt gebruiken zodat je uiteindelijk zelfverzekerd zaken kunt doen met de Franse zakenpartners en Franse collega’s.

Ook zakelijk Frans kan van belang zijn

Zakelijk Frans kan goed van pas komen in het bedrijfsleven. Het is gebleken dat zaken doen met Franstalige landen toch vaak een struikelblok is. Hierdoor kunnen talloze orders uiteindelijk worden misgelopen. Effectief communiceren kan toch zeer belangrijk zijn om vervelende situaties als gevolg van een taalbarrière in de zakenwereld te voorkomen. Door een training zakelijk Frans te volgen, ben je geheel op de hoogte van alle aspecten die komen kijken bij de communicatie in het bedrijfsleven.

Effectiever communiceren met zakelijk Frans

Een training zakelijk Frans leert u alles over wat u nodig heeft om op professioneel niveau te kunnen communiceren met bijvoorbeeld je zakenrelaties, maar ook je collega’s. Zakelijk communiceren kun je zowel in woord als geschrift doen. Er zijn bepaalde regels en richtlijnen van toepassing als het gaat om zakelijke communicatie in het bedrijfsleven. Voor goede communicatie is het in elk geval van belang dat je op de hoogte bent van de (vaak ongeschreven) regels zodat je op zowel een efficiënte als effectieve manier kunt communiceren. Na zo’n training is miscommunicatie in elk geval verleden tijd!

Een training zakelijk Frans en dan…

Heb je de training zakelijk Frans succesvol afgerond? Dan onderhoud je in elk geval met veel meer gemak contacten in het beroepenveld. Los daarvan communiceer je veel vloeiender en met meer zelfvertrouwen. Het grote voordeel van een training zakelijk Frans is dat je woordenschat enorm is uitgebreid waardoor je uiteindelijk zowel in woord als geschrift in combinatie met de geleerde kennis effectief kunt communiceren. Zo kun je niet alleen correcte mails sturen, maar ook correcte telefoongesprekken houden.

Een training zakelijk Frans wordt op diverse plekken in Nederland gegeven. De manier waarop een training wordt gegeven, kan ook verschillend. Bij sommige instituten, als Interlingua, is het mogelijk om samen met je collega’s een training te volgen binnen je eigen bedrijf en afgestemd op de bedrijfssituatie. Na een training zakelijk Frans kan het gehele team succesvol communiceren met zowel zakenrelaties als collega’s.